Ingress-Badges

Sinds de levels 9 t/m 16 zijn toegevoegd aan Ingress is het scoren van AP niet meer voldoende om in een hoger Level te komen. Er moeten ook Badges/Medals verdient worden. Hieronder een overzicht van alle te verdienen Badges.

 

De Guardian Badge behaal je door een Portal langere tijd op jouw naam te hebben. Wanneer je dus een Portal claimt door er resonators op te plaatsen en deze het vereiste dagen vast kan houden heb je de badge verdient. Let wel : Er moet minimaal 1 resonator van jouw op staan. Wanneer je dus lage resonators deployed en deze worden upgraded door een ander, dan staat de portal nog wel op jouw naam, maar telt niet meer mee voor de badge.

Ingress Badge Guardian

 

 De Pioneer Badge verdien je door het claimen van unieke Portals. Hierbij telt elke geclaimde Portal dus maar 1 keer mee. Je zal dus buiten je eigen gebied moeten spelen om hier de hogere badges te verdienen.

Ingress Badge Pioneer

 

De Builder Badge verdien je door het plaatsen van Resonators. Het is belangrijk om zoveel mogelijk resonators te plaatsen. Zorg dus voor voldoende resonators en vooral ook enkele laag lvl Resonators om een Portal geheel vol te kunnen deployen.

Ingress Badge Builder

 

Hacken is 1 van de belangrijkste activiteiten binnen Ingress. Hierdoor zal je de Hacker Badge automatisch gaan verdienen. Hoe meer je Hackt, hoe meer items je zal ontvangen en hoe sneller je de Hacker Badge zal verdienen. Ingress Badge Hacker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>