Ingress – Mission Items

Om aan de Ingress battle deel te kunnen nemen heb je mission items nodig. Deze mission items ontvang je wanneer je een portal hackt. Zowel een Hack van een vriendelijke als een vijandige Portal levert Mission Items op. De hoeveelheid items verschilt per Hack. Soms ontvang je één item, meestal meerdere items. Een enkele keer kan het voorkomen dat een Hack geen enkel item oplevert.

Over het algemeen is het wel zo dat een hoger level Portal ook items van een hoger level geeft. Je zult, wanneer je zelf nog een lager level Agent bent, veel items ontvangen met een hoger level dan jijzelf. Op dit moment kan je daar niets mee. Maar bewaar deze uiteraard wel. Zodra jij een level omhoog gaat, kan je de bijbehorende mission items wel gebruiken.

Welke mission items kan je ontvangen in Ingress?

Op dit moment ontvang je de volgende items tijdens het hacken van Ingress Portals:

Mods
Weapons(Xmp-Burster)
Portals keys
Power Cubes
Resonators
Media

Mods zijn weer onder te verdelen in de volgende items:

Ingress mods

Portal Shield
Link Amp
Heat Sink
Multi-Hack
Force Amp
Turret

Op dit moment is er nog maar één Weapon dat je ontvangt binnen Ingress, de Xmp_Burster. Wellicht komen er later nog andere wapens bij.

Portal Keys heb je nodig om links tussen Portals te leggen en hiermee een Control Field te creëren.

Power Cubes bevatten Xm en zijn te gebruiken om je Xm level aan te vullen tijdens een aanval op een Portal.

Resonators worden geplaatst rondom een ingenomen Portal en creëren een energieveld rondom de Portal. Tijdens een aanval op een Portal is je aanval gericht op de resonators, niet op de Portal zelf.

Media zijn korte filmpjes met informatie en achtergrond over Ingress