Ingress – Mods

Op dit moment zijn er 6 verschillende MODS in Ingress. Je ontvangt deze MODS wanneer je een Portal hackt. Je ontvangt niet bij elke hack een MOD. Tevens komen niet alle MODS even vaak voor. Enkele MODS, zoals bv de “Very Rare Multi-Hack” zijn zeer zeldzaam. Om een kans te maken de ze MODS te ontvangen zal je dus zoveel mogelijk Hacks moeten uitvoeren.

De huidige MODS

Portal Shield

Force Amplifier

Link Amplifier

Multi-hack

Heat sink

Turret

Elke Mod heeft een andere functie. Afhankelijk wat je met je MOD wil bereiken, kies je welke Mod je plaatst.

Een Portal die vlak bij je huis of werk staat en die je zo vaak mogelijk per dag wil Hacken, zal je voorzien van een Heatsink en MultiHack.
Wil je een extreem lange link trekken, dan zal je je Portal voorzien van een Link-Amplifier.
Om je Portal zo goed mogelijk te beschermen, maak je gebruik van Portal Shields, eventueel in combinatie met een Force-Amplifier of Turret.

Omdat jij maximaal 2 MODS kan plaatsen bij een Portal heb je hulp van een medespeler nodig om alle 4 Mods te plaatsen. Bedenk dus vooraf goed wat je wil bereiken met jouw MOD.

Als een portal binnen het bereik van je scanner is kan je Mods deployen. Je hebt hiervoor de knop “Mods” op je scanner. Er kunnen maximaal 4 Mods op een Portal geplaatst worden, waarvan jij er slechts 2 kan plaatsen. Druk op de knop “Mods”, selecteer één van de vier vrije plaatsen, kies welke Mod je wil plaatsen en druk op “instal”